Som una empresa agrícola familiar del Camp de Tarragona, de cultiu en producció ecològica, amb venda a la nostra botiga o amb servei de cistella a casa.

 

HORTA CAL MARXANT és una iniciativa de POL MUNTÉ SEGALÀ, jove pagès del Camp de Tarragona que amb aquesta empresa agrícola familiar es dedica al cultiu sense tractaments químics.

Cal Marxant és el renom en què es coneix, des de sempre, la nostra casa a La Pobla de Montornès, pel que l’he volgut mantenir, igual que la molt antiga professió de pagès.

 

La passió per la terra em ve del meu avi Pep, com a ell li venia del seu. Ja fa més de 10 anys que treballo la terra de casa, volent convertir la meva passió per una professió mil·lenària en el meu negoci, i recuperant així l’antiga dedicació de la meva família.

Per això des de fa uns anys vaig iniciar una nova etapa utilitzant encara més els sistemes tradicionals, el guareix, la rotació de cultius, l’abonat en verd, la fertilització amb adobs orgànics i la no utilització de productes fitosanitaris de síntesis, i així poder-vos oferir uns productes naturals i de qualitat.
 

El meu objectiu, com a pagès és fer recuperar als nostres clients el gust per les coses bones, fresques i naturals, com quan anaven de petits a casa de l'àvia i gaudien d’aquells àpats tan bons i tan senzills, d’elaboració artesanal, amb els productes frescos que cultivaven als seus horts.
 
Com ho fem? Amb els nostres productes que són frescos, de proximitat, sense tractaments químics i de temporada.